понеделник, 11 октомври 2010 г.

Spryka Desktop Budget Professional 2.3.0.20 Portable | 6.59 Mb

Spryka Desktop Budget Professional 2.3.0.20 Portable
Spryka Desktop Budget Professional 2.3.0.20 Portable | 6.59 Mb
Spryka Desktop Budget is a Microsoft Windows based personal finance software that is designed to deliver the financial management features. It can be used as a personal finance manager as well as for financial management of a small business.

Spryka Desktop Бюджетът е Microsoft Windows базиран персонален финансов софтуер, предназначен да достави на финансовите характеристики за управление. Може да се използва като личен финансов мениджър, както и за финансовото управление на малък бизнес.

Defie платци, бенефициенти, сметки, банки и валути за различни сметки използвайки Desktop бюджет. Финансовото управление на приложения може да поддържа няколко бази данни за различни цели. Проследяване на финансовите инвестиционни портфейли е по-лесно с Desktop бюджет. Индивидуално Доклад поколение е един от най-ефективните функциите, предлагани от Desktop бюджет, тъй като дава визуална представа за всички предвид състоянието.Старт управление на вашите финанси с Desktop бюджет и владей финансовите си цели!
Управление на финансов инвестиционен портфейлDesktop Бюджет поддържа инвестиции записа за бърз и лесен достъп по всяко време. Въведете инвестиции имена с код състав и броя на акциите, притежавани във всяка инвестиция в рамките на финансовата прилагане. Последно търговия цената на акциите, общата сума за всяка инвестиция и печалба / загуба за всяка сделка се генерират автоматично от Desktop бюджет. Последно търговия цената на акциите ще бъде изтеглен от интернет, ако работеща интернет връзка. Ако не, тази стойност може да се въвеждат ръчно.
Планиране и управление на финансов бюджетDesktop бюджет да дефинирате потребителски категории бюджет и запис операции (приходи и разходи) срещу тях. Създаване на бюджет (месечни или годишни бюджета), и да определят колко ще бъдат отпуснати за всяка категория дейност преди това да си с тези при предоставяне на средства.
Лични финанси отчитанеDesktop бюджет предлага възможност за генериране на персонализирани, визуални отчети. Освен това, има пет подразбиране доклади, като за паричните потоци, сделки, разходването на средства от категория, разходването на средства от получателя, и бюджет по категории.
Изтегляне на Финансовия курсовеDesktop Бюджетът може автоматично да изтегля курсове валута с работеща интернет връзка. Той сваля обменните курсове или от Oanda Forex или Yahoo Finance. Често се използва чуждестранна валута може да се маркира като любими и само тези курсове се изтеглят.
Внос и износ на финансови сделкиDesktop Бюджет поддържа следните формати за внос на финансова информация; RegNow, eSellerate, QIF, QFX, QBO, CSV. Форматите, които могат да бъдат изнасяни са: QIF, QFX и CSV. Това поддържа съвместимост с други инструменти за управление на финанси и онлайн формати на банката.
Лични финанси КалкулаториDesktop бюджет предлага калкулатори за изчисляване на заеми, спестявания и ипотеки. Всеки един от тези финансови калкулатори предлага таблична представителство, което показва таблица с бъдещи плащания в зависимост от калкулатор; баланс за всеки период и общия брой за всеки тип плащания. Освен това, ще има графично представяне показва три вида графики за лесно анализ. Тя може да се използва като личен мениджър дълг.


Home Page - www.spryka.com

Download:
http://hotfile.com/dl/75220331/1d5b3c3/Des...sional.rar.html

Mirror:
http://www.filesonic.com/file/24174085/Des...rofessional.rar